Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Zbog ovog nastupa rasplakao se i voditelj Igor Mešin: 'A vidi suza, ajoj. To još nisam doživjela'

Foto: Nova TV
1/32
06.05.2024.
u 08:27

Cijeli njen nastup žiri je pratio s divljenjem i čuđenjem, a nakon što je završila su se ustali i zapljeskali joj. Ni voditelji Igor Mešin i Filip Detelić nisu ostali ravnodušni. Oni su joj se naklonili, a Pleško je u njihovim očima primijetila suze.

U liku velike dive hrvatske estrade Tereze Kesovije nastupila je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Antonia Dora Pleško s pjesmom 'Ni Me Stra', rekreirajući nastup iz 1999. na festivalu Melodije Jadrana. Ovom zahtjevnom izvedbom pokazala je, sudeći prema komentarima žirija, svoj vokal u najboljem izdanju dosad. „U glazbi postoji jedna predivna stvar – kad te pogodi u srce i dušu, ne osjećaš bol, već osjećaš milinu i istinsko zadovoljstvo. Bila si najbolja Tereza u povijesti showa, poručio je Mario, dok je Enis njezin nastup opisao maestralnim.

Cijeli njen nastup žiri je pratio s divljenjem i čuđenjem, a nakon što je završila su se ustali i zapljeskali joj. 
Ni voditelji Igor Mešin i Filip Detelić nisu ostali ravnodušni. Oni su joj se naklonili, a Pleško je u njihovim očima primijetila suze. 

"A vidi suza, ajoj. Od Igora to još nisam doživjela, ni Filipa. Ajme ljudi", rekla je Pleško.

VEZANI ČLANCI:

"Ja nisam ustao da aplaudiram, jer sam ostao prikovan za stolicu. Zaista sam imao osjećaj da sam se vratio toliko godina unazad i mislim da si ovo izvela maestralno, tako da sam zaista oduševljen i svaka čast", izjavio je Elvis. 

"Meni je trebalo malo da se vratim tu gdje jesmo, da mogu reći neke dvije suvisle, jer odnijela si nas sve. Sve je bilo toliko savršeno da ustvari više nisu potrebne riječi, stvarno svaka ti čast", dodala je Minea.

1/84

Fantastični nastupi, užarena atmosfera i nizanje glazbenih hitova obilježili su desetu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je žiri imao posebno tešku odluku oko odabira pobjednika. Ipak, najveći broj bodova skupila je Marija Kolb koja je svoju prvu pobjedu upisala u ulozi ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Euroviziji – Baby Lasagne.

VIDEO I ciparska predstavnica zna Rim tim tagi dim. Pogledajte kako praši na tirkiznom tepihu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije